2013 Yılında Terazi Burcunu Neler Bekliyor ?

2013 yılında terazi burcuna sahip olan kişileri Jupiterin etkisi ile yüksek bir enerjiye sahip olacaklar. Bu yıl bu enerji ile iyimserlik, gününüze uygun davranışlar sergileme, düşünceli bir kişilik ve saygı duyulan bir insan olmanızı sağlayacaktır. Eğitim hayatı devam eden kadın ve erkek teraziler için başarılı bir yıl olacak yüksek lisans doktora girişiminde bulunabilirsiniz. 2013 Ocak aylarında çok şanslısınız bazı uzun ve güzel yolculuklar geçirebilirsiniz.

Nisan ve Mayıs ayların da ise yeni ortamlara girme yeni davetler ve farklı insanlarla tanışma arkadaşlık kurma olabilir.
terazi burcunun yorumuHaziran ayının sonuna doğru bazı olumsuzlukları önceden fark edip sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Temmuz ayına doğru ise bazı arkadaşlarınızın farklı davranışlar sergileyip size sırt çevirdiklerini ve şaşıracağınız soğuk davranışlar canınızı sıkabilir.
Terazi burçları Ağustos ayında ise ilişkisi olanlar için artık bir hız kazandırma vakti gelmiştir. Eylül ve Ekim aylarında ise Terazileri üzen ve sıkıntılı durumlardan kurtulup feraha huzura kavuşabilirsiniz.

Kasım ayında şansınız dönecek ve sizin planladığınız istediğiniz şeyler kendiliğinden gerçekleşecek. Ayrıca para konularında sıkışan teraziler bu aylarda para konusunda şanları açılacak. Aralık ayında ise işle ilgili yükselme ve maddi kazançlar sizi mutlu edecek ve rahata kavuşmanızı sağlayacak. 2013 yılın da teraziler insanları baştan çıkartmakta çok etkili olacaklar.

Aşktan kendinizden geçmeye kendinizi aşka bırakmaya çoktan hazırlıklı olmuşsunuz bile bu yüzden 2013 yılında terazilerin aşkı bulması kaçınılmaz bir sonuç getiriyor. Ancak bu ilişkileriniz pek uzun süreli olmayacak ya karşınızdaki tarafından aldatılacaksınız ya da aldatacaksınız. Sanatsal yeteneklerinizi fark edeceğiniz bir yıl sizi bekliyor yaratıcılığınızı daha artırır. Muhteşem eserler ortaya koyabilirsiniz. 2013 yılında terazilerin sağlık durumu ise, genel anlamda sağlıklı olacağınız bir yıl sırt ve bacak ağrılarından şikayetçi olabilirsiniz. Daha fazla dinlenerek sağlık problemleri yaşamadan sorunsuz bir yıl geçirebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kadın sitesi kategoriler