Rüyada Yastık Görmek Tabiri

Rüyada yastık görmek, evin hanı­mına, şefkatli anneye, evlada, bayan hizmetçiye, hademeye, arkadaş ve dostlara, kişinin maiyetinde bulunan kimselere veya halka hizmet eden bir kadına işarettir.

Bazan rüyada yastık görmek, bir işin başına geçmeye, temizlik ve tak­vaya, rahatlığa veya bir kadının sırrı­nı bilen ve bunu halktan saklayan bir kadına işaret eder.

Rüyada yastık görmek, hastalan­maya da işarettir.

Rüyada yastıkta görülen yırtıklık veya diğer olumsuz durumlar, dar­lık, sıkıntı ve yaşlılığa veya hizmetçi­nin bir kusuruna işaret eder.

Duvar yastığı, evin hanımına veya güvenilir bir âlime işarettir.

Bekâr bir kimse rüyada herhangi bir şekilde yastık sahibi olduğunu görse, evlenir. Yastık doldurduğunu görmek, bir

kadınla birlikte olmaya işarettir. Rüyada sırtına yastık yüklendiğini görmek, âlim bir kimseden hayır ve menfaat görmeye veya ad ve şanın unutulup gitmesine işarettir.

Rüyada birçok yastık topladığını görmek, aile ve akraba içinde çok kadın olacağına işarettir.

Rüyada yatak üzerine birçok yas­tık koyduğunu görmek, yardımcı, hizmetçi ve sevip sayanın çok olma­sına işarettir.

Rüyada evindeki yastığın çalındı­ğını, kaybolduğunu veya yandığını gören kimsenin, hanımını biri aldat­mak ister veya hizmetçisi vefat eder.

Rüyada duvar yastığı görmek, hiz­metçi veya işçilere; bunlardan birinin çalınması, kaybolması veya yanması, hizmetçi veya işçilerden birinin vefatına işarettir.

Rüyada duvar yastığına dayandı­ğını görmek, hanımına güven duy­maya işarettir.

Rüyada yastık türünden ufak ve yuvarlak minderler görmek, hayra ve esenliğe; böyle bir minderin üze­rinde oturduğunu görmek, büyük bir makama gelmeye veya evlenme­ye işarettir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kadın sitesi kategoriler