Rüyada Taht Görmek Tabiri

Rüyada taht görmek, itibar kazan­maya, güç ve kudrete, makam sahibi olmaya, yerine getirilmesi gereken bir emre veya kişinin hanımına ve geçim sebeplerine işaret eder.

Rüyada taht görmek, her türlü bi­nek vasıtasına da işaret eder.

Rüyada oymalı, nakışlı bir taht üzerinde oturduğu görmek, halkın işleriyle meşgul olunacak bir maka­ma gelmeye ve bu görev münasebe­tiyle iyi bir şöhret yapmaya işarettir.

Bazan rüyada taht üzerine otur­duğunu görmek, kaybettiği bir şeye yeniden kavuşmaya, dinde gaflete düşmeye veya ikiyüzlü bir kavmin başına geçmeye ya da onların gözün­de büyümeye işarettir.

Rüyada bir ülke yöneticisinin tahtına oturduğunu görmek, ehil kimse için devlet başkanı olmaya, ehil olmayan kimse için musibet ve felâkete, kötü bir şöhrete işarettir.

Rüyada üzeri halı, kilim, şilte vb. serili bir taht üzerine oturduğunu görmek, yolculuğa çıkmaya; böyle bir taht üzerine yattığını ve üze­rinin de örtülü olduğunu görmek, makam sahibi olmaya ve düşmanı kahretmeye işarettir.

Rüyada üzeri halı, kilim, şilte vb. serili bir taht üzerinde uyuduğu­nu görmek, dinde gaflete düşmeye; dinden uzak birinin böyle bir taht üzerinde uyuduğunu görmesi, o kimsenin idam edilmesine işarettir.

Rüyada döşemesiz, kuru bir taht üzerinde olduğunu görmek, uzak bir yere yolculuk yapmaya veya öl­meye işarettir.

Rüyada eşiyle birlikte taht üzerin­de olduğunu görmek, zevk ve sefa içinde yaşamaya işarettir.

Rüyada hanımıyla birlikte bir taht üzerinde bulunduğunu ve hanımı­nın kendisine kaşlarını çattığını görmek, eşiyle aralarına soğukluk girmesine veya bir konuda görüş ay­rılığına düşmelerine işarettir.

Bekâr bir kadın rüyada tahtı yükle­nerek evine getirdiğini görse, evlenir.

Hasta bir kimse rüyada tahtının kırıldığını görse, sıhhat ve afiyete kavuşur.

Rüyada meçhul bir tahtın üzerinde oturduğunu gören kimse, halkı yö­netecek büyük bir makama gelir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kadın sitesi kategoriler