Göbek nasıl eritilir?

Göbek nasıl eritilir?
İster kadın olsun, ister erkek olsun kilo almaya başladıkları zaman ilk şikâyet ettikleri bölge göbek bölgesidir. En kolay kilo alınan bölge göbek bölgesi iken, en zor kilo verilen bölge yine göbek bölgesidir.

Göbek yağlarını eritmek için size birkaç tavsiyemiz olacak.
Öncelikle her menünüze bir porsiyon yoğurt ekleyin. Evet, yanlış duymadınız bir porsiyon yoğurt. Çünkü yapılan araştırmalara göre yoğurt en iyi yağ eritici besinlerden biri. Diyet yapan belli sayıda kişilerin bir kısmına her öğünde bir porsiyon yoğurt verildiğinde, diğer yoğurt yemeyen kişilerden daha hızlı kilo verdikleri ve verilen kiloların göbek bölgesinden eridiği tespit edilmiş. Göbek yağlarını eritmek için her öğünde mutlaka bir porsiyon yoğurt tüketmelisiniz. Porsiyonunun büyüklüğünü bir su bardağı olarak ölçebilirsiniz. Bir gün içinde mutlaka en az 1,5 litre en fazla 2,5 litre su için ve sık sık idrara çıkmaya özen gösterin. Bol su içmek özellikle göbek bölgesindeki zararlı yağların idrar yoluyla atılmasını sağlar.

Şayet sakız çiğneme alışkanlığınız varsa, bu alışkanlığınızdan vazgeçin. Zira sakız çiğnerken sürekli yutkunma ihtiyacı hisseder ve doğal olarak da hava yutar hale gelirsiniz. Buda karnınızda yani göbeğinizde şişkinliğe sebep olabilir. Kesinlikle tuzu hayatınızdan çıkarın ya da günde bir çay kaşığından fazla tuz tüketmeyin. Çünkü tuz vücudunuzdaki fazla suyu tutarak atılmasını engeller. Böylece de başta göbek bölgeniz olmak üzere bütün vücudunuzda şişkinliğe ve ödeme sebep olur. Bol lifli besinler tüketin. Çünkü lifli besinler bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlayarak, yediklerinizin yağa dönüşmeden vücuttan atılmasını doğal olarak da kocaman bir göbekten kurtulmanızı sağlar.

Evde göbek eritici birkaç egzersize gün içinde mutlaka 10 dakikanızı ayırın. Örneğin uzun bir sopayı( ben viledanın sopasını çıkarıp kullanıyorum) omuzlarınızın üzerine koyun ve iki kolunuzu üzerinden geçirin. Hani tarlalarda korkuluklar olur ya, işte aynı öyle bir şekil alın. Ardından 150 defa sağa 150 defa sola olacak şekilde toplamda 300 defa sağa sola çevirin kollarınızı. Bu egzersiz gerçekten hem üst göbek bölgesini hamda belinizi resmen inceltiyor, zayıflatıyor. Bunun yanında günde sadece 5 şer 5 şer çekeceğiniz yarım mekik hareketleri de, göbeğinizi yok etmek için çok etkili olacaktır.

Bunun yanında günde sadece bir kez bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı elma sirkesi ve yarım limonun suyunu sıkın ve bu suyu için. İnanın göbek yağlarınızın kısa zamanda erimeye başladığını göreceksiniz.Beyaz ekmek yerine göbek yağlarınız eriyene kadar çavdar ekmeği yemeğe çalışın. Zira beyaz ekmek hem göbek hamda bel çevrenizin yağlanmasına neden olur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 6 YORUM
  1. hamdi külünk dedi ki:

    yorum kilo almayın yani kilo alma alişverişinde bulunmayın ne olur göbek olmaz eritmek için zahmette olmazzz.tamam sevgiler..

  2. hamdi külünk dedi ki:

    Göbek yapma eritmeye ihtiyacın olmaz.

  3. dilan dedi ki:

    sende çok fazla zıkkımlanma ki eritme

  4. melisa dedi ki:

    Gercekten verdiginiz oneriler cok etkili oneriler.Bunlari yapan bi insan 1 ayda koca gobeginden kurtulur Bence.Kendi adima cok tesekkur ediyorum hepsini uygulayacagim..

  5. Mehmet dedi ki:

    Yani ister istemez göbek oluyor yapacak bir şey yok oluyor yani ama oluştuğu gibi yok yok olmasıda var

  6. dilek dedi ki:

    verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

BİR YORUM YAZ
kadın sitesi kategoriler