Rüyada Sarık Görmek Tabiri

Rüyada sarık görmek, başarı ve üs­tünlüğe işarettir.

Rüyada başına sarık sardığını gör­mek, başkanlık, görev, sanat veya kabiliyetleriyle öne çıkmaya, halk nezdinde itibar görmeye ya da yolcu­luğa çıkmaya işarettir.

Rüyada sarığının üzerine bir sa­rık daha sardığını görmek, şöhret ve gücün artmasına, görevinde uzun süre kalmaya işaret eder.

Rüyada başta görülen sarık, kişinin şeref ve itibarına, güç ve kudretine, makamına ve hanımına işarettir.

Rüyada basma altın sarık sardığını görmek, mal, şöhret, güç ve itibar yitir­meye veya eşini kaybetmeye işarettir.

Rüyada sarığın dürülü vaziyette boynuna indiğini, başından alındı­ğını, çalındığını veya kaybettiğini görmek, görevden alınmaya, şöhret ve itibar kaybına veya eşinden ayrıl­maya işarettir.

Rüyada basma sarık konduğunu gör­mek, yüksek bir memuriyete işarettir.

Rüyada bir yetkilinin başına sarık sardığını görmek, o kimsenin yetki­lerini rüya sahibine devretmesine veya dindar bir kadınla evlenmeye işarettir.

Rüyada başına peygamberlerden birinin veya hayatta olan bir veli­nin sarık sardığını ya da ölmüş bir hükümdarın kendisine sarık verdi­ğini gören kimse, valilik veya benze­ri bir göreve getirilir.

Rüyada siyah sarık görmek, yüce­lik ve itibara; sarı sarık, başta olan bir hastalığa işaret eder.

Rüyada başta görülen sarık ipek olursa, dinî açıdan noksanlıkla bir­likte bir göre ve getirilmeye veya ha­ram mala işaret eder.

Yün ve pamuk sarık, devlet kade­mesinde bir göreve veya güzel amel­ler yapmaya işaret eder.

Rüyada büyük bir zatın veya üst dü­zey bir yöneticinin başında güzel bir sarığı olduğunu görmek, o kimsenin iyi biri olduğuna ve ondan iyilik gör­meye; kendi başında güzel bir sarık olduğunu görmek, basan ve itibar kazanmaya, insanlara iyi davranmaya işarettir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kadın sitesi kategoriler