2010 Gelin Saç Modelleri

2010 Gelinleri İçin Gelin Saçı Trendleri
Son dönemde gelinler artık duvak takmıyor. 2010’da da bu trend devam ediyor.Peki duvak takmayınca ne olacak? Sizin için çok özel olan bu günde kullanmanız için farklı saç bandları ve taç bulunmaktadır. Bunlar vasıtasıyla saçınızı yüzünüzden çekip daha aydınlık bir yüzle misafirleri karşılayabilir ve yeni trendleri de uzak takip etmiş olursunuz.
Eğer illaki duvak takmayı istiyorsanız kuaförünüzle görüşüp provalar zamanında duvağınızı da yanınızda götürüp duvağı en iyi ne nasıl kullanacağınıza karar verebilirsiniz. Tören başladığında duvak takıp, daha sonra çıkarabilirsiniz.Eğer böyle düşünüyorsanız kuaförünüzün duvağı sizin rahatlıkla çıkartmanıza imkan verecek bir şekilde taktığından mutlaka emin olun ve saçınızı duvaksız da kullanabileceğiniz güzel bir model yaptırın.

gelin saçı trendleri

gelin saçı trendleri

Yarım Toplanmış Saçlar

Yarım toplanmış saç modeli hem saçlarınızın yüzünüze düşmesini engelliyor , hem de arkada açık kalan saçlarınızın omzunuza dökülmesini sağlıyor. 2010’da romantizm ön planda. Romantik havayı sağlamaya yarayan modeller gevşek toplanmış saçlar,hem güzel hem de doğal görünümlü lüleler ve belli belirsiz dalgalar… Kuaförde saatlerce uğraşıldığını kanıtlarcasına dikkat çekici abartı topuzlar bu sene hiç modaya uygun değil. 2010 gelininin gelin başı yaptırırken tercih ettiği şey doğallık.
Aşağıdan Mı Yukarıdan Mı?
2010’da moda olan şey ise yarısı yukarıdan yarısı aşağıdan toplanmış saçlar… Eğer saçlarınız çabuk yağlanmıyorsa düğün günü saçlarınızı yıkatmayın. Böylece saçlarınız daha kolay şekil alır ve her şekle kolayca uyum sağlar. Fakat saçlarınız yağlıysa mutlaka yıkatmanız gerekir. Son anda çıkabilecek herhangi bir tersliği önlemek için mutlaka kuaförünüzde gelin başı provası yaptırın ve fotoğraflarda nasıl çıkacağınızı görmek adına prova sonrası fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyin.Gelinliğinizle saçınızın uyumunu görmek için mutlaka provalar sırasında gelinliğinizi giyin. Kristal taşlar 2010’da gelin başlarında çok kullanılacak.Tabiki saçın arasına serpiştirilen minik taşlar olarak daha çok kullanılacak. Böylece gelinler uzun saçlı olsada kısa saçlı olsada etrafa zarif parıltılar yayacaklar.

Son olarak saç renklerinden biraz bahsedelim; düğün gününüzde kesinlikle yeni bir renk denemeyin.Eğer saç renginizi değiştirecekseniz düğününüzden en az bir ay önce saçınızı boyatıp o rengin size yakışıp yakışmadığına karar verin.

gelin saçı

gelin saçı

Hem saç boyasının gerçek rengini alması için size yeterli zaman kalır; hem de eğer yanlış bir karar verdiyseniz başka bir renk denemeniz açısında zamanınız olur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. berre dedi ki:

    ayyyy çok hoş bende 17 temmuz 2011 de evleniyorum bu saçlardan hangilerini yapsam acaba ? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

BİR YORUM YAZ
kadın sitesi kategoriler