2011 Yılında Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Son birkaç yıldır durağan giden hayatları 2011 yılıyla birlikte atağa geçecek olan boğa burçlarını, çok şanlı bir yıl bekliyor. Özellikle iş hayatında büyük gelişmeler yaşayacak olan boğa burcu insanları, kariyerlerinde yükselmeler, işsiz olan burçlarının iş bulmaları gibi olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Özellikle Mayıs 2011 tarihinden itibaren 2 yıl sürecek olan bir kariyer yükselmesi, boğa burcu insanlarının hayatlarının dönüm noktası olacak.

Boğa burcu insanları son birkaç yıldır yaptıkları fedakârlıkların karşılığını, geniş dost çevresi, ilerlemiş bir iş hayatı, yeni gelir kapıları olarak görecekler.
2011 yılında boğa burcu insanlarının sezgileri daha da güçlenecek ve bunun sonucunda iş ortaklarını, dostlarını, sevgilisi, eşini daha iyi seçebilecek hale gelecekler.
2011 yılında eğitimini farklı sebeplerden yarım bırakmış kişiler, eğitimlerini kaldıkları yerden devam ettirebilme imkânına kavuşacaklar. Zira 2011 yılı boğa burçları için tam anlamıyla bir eğitim ve kendini geliştirme yılı olarak görülüyor. Bunun yanında 2011 yılında okul, üniversite, çeşitli mesleki kurslar için yurtdışına gidişlerin görüldüğü boğa burçları, bu yıl eğitim için verdikleri emeklerin karşılığını alacaklar.
2011 yılında geçmişe takılmış halde kalan boğa burçları, arınmış ve geçmişe olan öfkelerini unutmuş bir yapıya kavuşarak, geçmişteki kötülükleri affetme yoluna geçecekler.

2011 Yılında Boğa Burcunun Aşk Hayatı

07 Şubat- 12 Mart tarihleri arasında yalnız olan boğa burcu insanları ciddi bir beraberliğe adım atacaklar. İlişkisi olan boğa burçları ise birlikteliklerinin sadakatinden ve kalıcılığından emin olacakları olaylar yaşayarak, ilişkilerini geleceğe taşıma planları yapacaklar.

18 Mart- 09 Nisan tarihleri arasında özellikle evli olan boğa burçları, eşleri ile kavga etmekten kaçınmaları gerekecek. Zira bu tarihler boğa burçlarının evliliklerinin sıvandan geçtiği, sarsılmaların, ayrılıkların yaşanabileceği tarihler olacak.

22 Nisan- 21 Mayıs tarihleri arasında bekâr boğa burcu insanları birlikte oldukları kişi ile evlilik kararları alacakları, yalnız olan boğa burçlarının evlenecekleri insanın karşılarına çıkacağı tarihler.

28 Mayıs- 29 Haziran tarihleri arasında boğa burçlarının düğün, nişan, söz gibi mutlu olaylara imza attıkları tarihler olacak.

Boğa burcunun geçinebileceği burçlar: terazi burcu, başak burcu ve yengeç burcu.
Boğa burcunun geçinemeyeceği burçlar: kova burcu ve aslan burcu.

2011 Yılında Boğa Burcunun İş Ve Kariyer Hayatı

08 Nisan- 14 Haziran tarihleri arasında iş hayatında yükselmelerin yaşanacağı, kariyer basamaklarında yükselmeler görüleceği tarihler. Bu tarihler arasında iş seyahatlerinin olacağı ve bu iş seyahatlerinde başarılar ile dönüleceği görülüyor.

01 Haziran- 17 Temmuz tarihleri arasında özellikle birilerinin desteği ile ortak işlere girilip başarılar elde edileceği bir dönem.

09 Ağustos- 16 Ekim özellikle yöneticilik güçlerinizin kuvvetli olacağı ve yeni bir imkânı ile karşılaşıp idareci bir konuma geçilebilecek bir dönem.

2011 Yılında Boğa Burcunun Parasal Hayatı

10 Kasım 2010- 23 Şubat 2011 arasında nasıl daha fazla para kazanabileceğinin planlarının yapıldığı bir dönem. Yeni kazanç kapılarının araştırıldığı ve karar aşamasında olunduğu bir dönem.

29 Nisan- 17 Mayıs yeni iş imkânları sayesinde ek gelirler elde edilecek bir dönem.

12 Temmuz- 13 Ekim tarihleri arasında kazanılan paraların ve kazanılacak olan paraların yatırımı ve harcaması hakkında kararsızlığa düşülecek bir dönem.

02 Kasım- 19 Aralık tarihleri arasında parasını iyi değerlendiren ve parasını artıracak çalışma sistemleri kullanılan bir dönem.

2011 Yılında Boğa Burcunun Sağlık Durumu

2011 yılında boğa burçları ayak bileklerinden ve el bileklerinden şikâyetçi olacaklar. Sık sık yaşanan baş ağrıları, önemsiz gibi görünse de uzun vadede migren şikâyetlerine dönüşme riski olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 4 YORUM
  1. cihan yılmaz dedi ki:

    çok başarılı…

  2. MİNE dedi ki:

    ben her zaman evlenmek istedim ama hiç olmadı ben 25 yaşındayım ve çok güzel bir bayanım ama hiç bir konuda şanslı değilim bana öyle geliyor ki ben hiç bir zaman evlenemeyeceğim aca bu yıl burcuma göre evlenebilirmiyim yani burcuma göre bir şansım varmı

  3. aysun dedi ki:

    lutfen cevap yazin cilek hakkinda bekliyorum

  4. aysun dedi ki:

    minecigim sizin yaziyi gordum yorum yaziyorum allaha duaet unutma boyle seyleri kafana takma allaha inan insanlah enkisa zamanda evlenirsin her insanin bir alicisi vardir

BİR YORUM YAZ
kadın sitesi kategoriler