2011 Yılında Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

2011 yılı yengeç burçları için değişim yılı olacak. Zira 2011 yılında yengeç burçları hayatlarında, iş değişiklikleri, ev değişiklikleri gibi gelişmeler yaşayacaklar. İş hayatlarında son birkaç yıldır emek verdikleri iş hayatından, maddi açıdan karşılığını almaya başlayacaklar. Özelikle haziran ayında bekâr olan yengeç burçları düğün tarihi belirleyecekler.
Genel itibariyle karasız bir yapıya sahip olan yengeç burçları, 2011 yılında hayatında meydana gelen değişiklikler içinde de seçim yapmakta zorlanacaklar. Zaman zaman karasız kalıp kısa süreli stresler yaşayacaklar.

Zor beğenen bir burç olan yengeç burcu, 2011 yılında da bu huyunu sürdürerek karşısına çıkan mutlu olma şanslarını ince eleyip sık dokuyarak değerlendirecek. Bu yüzden yalnız olan yengeç burçları zor beğenme huylarını biraz törpülerlerse, 2011 yılındaki olumlu değişimlerden faydalanabilirler.
2011 yılında yengeç burçları hayat içersinde almaları gereken sorumlulukların farkına varacaklar ve bugüne kadar az önemseyip, yeteri kadar ilgilenemedikleri işleri, aileleri, arkadaşları ile ilgili her tür konuya daha hassasiyet göstererek sorumluluk almaya başlayacaklar.

2011 Yılında Yengeç Burcunun Aşk Hayatı

04 Ocak 2011- 28 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak kısa veya uzun mesafeli seyahatlerde yeni aşklara yelken açabilecekleri kişilerle tanışacaklar. Ancak bu ilişkiler kısa süreli ilişkiler olacak.

06 Mart- 19 Nisan dönemi yengeç burçlarının aşk hayatının en şanslı olduğu dönemler. Yalnız olan yengeç burçlarının bu dönemde hayatının aşkı ile karışılacakları tarihler.

07 Mayıs- 22 Haziran arası evlenmek isteyen yengeç burçları için çok ideal tarihler. Zira birçok yengeç burcu insanın düğün tarihleri bu tarihler arasında olacak.

11 Temmuz- 28 Ağustos tarihleri arasında yengeç burçlarının aşk hayatı tam anlamıyla rayına oturmuş ve huzurun ilişkilerine yansımış olduğu bir dönem.

Yengeç burcunun mutlu olacağı burçlar: Başak, balık ve yay burçları
Yengeç burçlarının anlaşamayacağı burçlar: Koç ve aslan burcu

Yengeç Burcunun İş Ve Kariyer Hayatı

11 Şubat – 23 Nisan tarihleri arasında sahip olduğunuz işinize en çok sahip çıkmanız gereken bir dönem. Zira bu tarihler arasında iş hayatında dalgalanmalar olabilir. Bu sebeple mevcut işinizi riske atacak hiçbir harekette bulunmamalısınız.

24 Mayıs- 25 Haziran döneminde işsiz olan yengeç burçları yeni iş imkânları elde edecekler. Lakin bu tarihler arasında karşılarına çıkacak iş imkânlarına başvururken ne kadar disiplinli, ne kadar çalışkan olduklarını çok net ifade etmeleri gerekiyor. Kabiliyetlerini ve donanımlarını iyi ifade ederek iş imkanlarını kazanmaları gerekecek.

30 Haziran – 22 Ağustos tarihleri arasında var olan işinizde yükselme, terfi etme imkânlarınızın olacağı yıllar. Bu tarihlerde çok girişimci olmalı, atak davranmalı ve terfi için ekstra çaba göstermelisiniz. Zira bu dönmede yükselmenize fayda sağlayacak iş arkadaşlarınız olacak.

Yengeç Burcunun Para Hayatı

06 Mart- 18 Mayıs arasında düğün, evlilik, nikâh gibi hayırlı işler için yoğun bir para çıkışı yapılacak. Bu tarihler arasında parasal açıdan bazı yakınlardan destek alınacak.

12 Ağustos – 14 Eylül tarihleri arasında eldeki parayı değerlendirebilmekte biraz sıkıntı yaşansa da bu geçici bir dönem ve hasarsız atlatılacak.

08 Ekim – 13 Kasım tarihleri arasında parasal açıdan beklenmedik destekler alıp, iş hayatınızda yaşanacak yükselme ile parasal geliriniz az da olsa artacak.

Yengeç Burcunun Sağlık Hayatı

Yengeç burçlarının 2011 yılında sıkıntı yaşacağı organlarından biri kolları ve ayaklarındaki romatizma şikâyetleri olacak.
Bunun dışında yoğun bir yıl geçireceklerinden uyku problemleri ve strese zaman zaman yenik düşme ve kısa süreli depresyonlar yaşama riskleri belirecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
kadın sitesi kategoriler